top of page
Zoeken

Gezichten Boek: De Menselijke Editie

Welkom terug bij de kronieken van Vincent Jessen Fotografie, waar we geloven dat elk gezicht een boek is... en sommige zijn zelfs bestsellers. Dus pak een koffie (of je voorkeursdrankje), en nestel je voor de nieuwste editie vol gezichten en giechels.


Communicatie: Het Echte Werk: Voordat ik zelfs maar denk aan het schieten van een foto, is het tijd voor een goed ouderwets gesprek. Ja, met woorden en alles. Ik leer de helden van mijn verhalen kennen, van hun jeugdige blunders tot hun laatste Netflix-obsessie. Dit helpt me om meer dan alleen een glimlach vast te leggen, maar ook de 'ik heb net mijn favoriete serie gebingewatched' blik.


Klik Klak Klaar: De perfecte foto nemen is als het winnen van de loterij, alleen gebeurt het vaker en betaalt het minder goed. Samen creeëren we die momenten waarop mensen even vergeten dat ze gefotografeerd worden, daar waar de ware emoties zichtbaar worden.


Techniek Ontmoet Realiteit: Mijn achtergrond? Een mix van sport, theater en de kunst van het niet omvallen met al mijn apparatuur. Ik creëer een setting die zo comfortabel is dat je vergeet dat je eigenlijk een beetje nerveus was. En dan – bam! – leg ik die echtheid vast.


De Magie van Nabewerking: In de nabewerking doe ik niet veel. Een beetje hier, een beetje daar. Mijn doel? Zorg ervoor dat je nog steeds op jezelf lijkt, maar op een goede haardag.


Afsluiting Met een Knipoog: Elk portret is als een koffiedate: ontspannen, vol lachjes en met een goede kans dat je een beetje koffie morst. In de komende blogs duiken we dieper in de ‘achter de schermen’ – zonder te veel filters. Want laten we eerlijk zijn, het leven is geen Instagram-feed.

Blijf lachen en blijf klikken.6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page