top of page
Zoeken

Ontmoet de Kunst van Portretfotografie met Vincent Jessen Fotografie, introductie

Portretfotografie is meer dan alleen een foto maken; het is een kunstvorm die de unieke persoonlijkheid van mensen vastlegt.


Bij Vincent Jessen Fotografie wordt deze kunst tot leven gebracht door mijn lens.

Hallo, ik ben Vincent Jessen een 34-jarige verhalenverteller. Gelukkig getrouwd en een hele trotse papa van 2 heerlijke dochters.​

​Mijn specialisatie is het vastleggen van de essentie van individuen, met een scherp oog voor detail en een uniek vermogen om emoties te vangen in zijn foto's. Mijn portretten zijn niet alleen beelden, maar verhalen op zichzelf.


Via een enorme omweg van topsport, personal training, vitaliteitskundige en teammanager i.c.m. een enorme liefde voor theater is per toeval fotografie op mijn pad gekomen. Wat begon met een klik, sloeg over in een openbarende wereld waarin ik dagelijks rond dwaal.

Altijd ben ik al gefascineerd geweest door mensen en de verhalen die bij ze horen. Deze prachtige verhalen kort samen kunnen vatten is wat ik altijd al goed heb gekund. Er miste alleen één ding in. Dat bleek fotografie te zijn. Dit hele verhaal in één beeld kunnen vangen is wat ik het allermooiste vind.


In deze blog neem ik je mee hoe ik mijn portretten creëer. De weg van vraag, naar idee, tot uitvoering. Of het nu gaat om professionele zakelijke portretten die je professionele uitstraling versterken of persoonlijke portretten die je schoonheid en persoonlijkheid vieren.


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page